.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
هفتمین همایش استانی شدن غرب مازندران برگزار شد
هفتمین همایش استانی شدن غرب مازندران به همت شورای اسلامی بخش خرم‌آباد تنکابن برگزار شد. در این همایش که با استقبال شورا‌های شهر و روستای غرب مازندران
هفتمین همایش استانی شدن غرب مازندران برگزار شد

هفتمین همایش استانی شدن غرب مازندران به همت شورای اسلامی بخش خرم‌آباد تنکابن برگزار شد.
در این همایش که با استقبال شورا‌های شهر و روستای غرب مازندران و سایر علاقه‌مندان برگزار شد، پس از تلاوت قرآن و سرود جمهوری اسلامی و بیان خیر مقدم از سوی توکلی مجری برنامه و عضو شورای قلعه‌گردن، سخنرانان به بیان نظرات پیشنهادات خود در راستای نیل به هدف استانی شدن غرب مازندران پرداختند.

نخستین سخنران سلطانی، رئیس شورای شهر خرم‌آباد بود که ضمن ارائه گزارش برگزاری همایش و اشاره به فعالیت دو ماهه جهت فراهم نمودن آن، از تمامی حاضران تشکر نموده و خواستار پیگیری استانی شدن با شدت و قوت بیشتر شد. وی همچنین از حضور علما و روحانیون به ویژه آیت الله روحانی تقدیر نمود.
پس از وی نقی پور رئیس شورای بخش خرم‌آباد ضمن اشاره به مشکلات دوری مسافت و انتقاد از عدم توجه مسئولان مرکز استان به این غرب مازندران با ارائه مثال و ذکر موارد متعدد از این بی‌توجهی جنبه‌ای از به حق بودن خواسته استانی شدن غرب مازندران را برای حاضران تشریح نمود.

بنی‌هاشمیان: رفع ننگ محرومیت تنها با استانی‌شدن محقق می‌شود.
بنی‌هاشمیان، دبیر ستاد پیگیری تاسیس استانی شدن غرب مازندران سخنران بعدی این مراسم بود. وی از شورا‌های غرب مازندران و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی خواست تا با سماجت‌ها و پیگیری‌های خود دستیابی به این مهم را تسریع بخشند.وی گفت اگر می‌خواهیم ننگ محرومیت و رشد نایافتگی را از غرب مازندران بزداییم فقط و فقط این را در سایه استانی شدن ببینیم. اگر بگویند فردا غرب مازندران یک شهر یا دو شهر آن فرمانداری ویژه می‌شود این یعنی از صد گام، ده گام پیش‌رفته‌ایم. بعضی از دوستان می‌گویند فقط با استانی شدن می‌توان رشد کرد؟ ما می‌گوییم بله. چرا که یازده استان پس از انقلاب اسلامی تاسیس شد و اگر بنا بود در سایه همان استان‌های قبلی رشدی داشته باشند دیگر نیازی به تشکیل این یازده استان نبود. و خواهش من از دوستانی که این باور را دارند این است که بازدیدی از این استان‌ها داشته باشند. وی ادامه داد ما متاسفانه نمی‌توانیم از قابلیت‌ها و توانایی نیرو‌های غرب مازندران استفاده کنیم. برای مردم هم سخت است که این همه راه را طی کنند و با یک نه پانصد کیلومتری روبرو شوند. وی در پایان تقاضا نمود هر فردی در حد وسع خود نامه‌ای به مقامات کشور، مقام معظم رهبری، رئیس مجلس، وزیر کشور و سایر مسئولان بنویسد و آن را به شورای شهرستان تحویل دهند. وی گفت علی‌رغم برخی جو‌سازی‌ها که این حرکت‌ها را به عده معدودی نسبت می‌دهند، این جمعیت حاضر نشان داد که همه مردم خواستار استانی شدن غرب مازندران هستند.

پزشکی: استاندار مازندران در خصوص مشکلات غرب استان چه کرده است؟
دیگر سخنران این مراسم تقی پزشکی رئیس شورای شهرستان تنکابن بود که در سخنانی صریح به بیان انتقادات خود از مسئولین استانی پرداخت. و بیان گوشه‌ای از مصاحبه استاندار که در نشریات استانی منعکس شده بود مبنی بر این‌که احتمال نفوذ ضد انقلاب در حرکت استانی شدن وجود دارد گفت: او فرهنگ مار را زیر سوال برده است. سوال من از آقای استاندار و کسانی که ادعای مسئول بودن دارند این است، شما در خصوص مشکلات مردم غرب مازندران چه کار کردید. علت انتظار مردم از تشکیل استان جدید این است که دیدند یک سال از بارش برف گذشت 370 میلیارد تومان تنکابنی‌ها خسارت دیدند اما دریغ از پرداخت یک ریال. آن سوی قضیه را هم دیدند. به محض این‌که در شرق مازندران افت فشار پیدا کرد آقایان به تلاطم افتادند و آقای رئیس جمهور را آوردند. مگر مردم غرب مازندران شهید تقدیم انقلاب نکردند؟ مگر این‌ها در پیروزی انقلاب نقش نداشتند؟ مگر در جبهه‌ها حضور نداشتند؟ چرا فرق است؟ و خیلی از مشکلات و مسائل دیگر. مردم ما دلیل دارند که می‌گویند می‌خواهیم از شر شما راحت شویم. این‌که می‌گویید احتمال رسوخ ضد انقلاب را می‌دهیم این توهین است به ما. این‌که آقای رئیس جمهور می‌آید در شهرستان تنکابن و می‌فرماید شما نسل زیاد بکنید تا مشکل استانی شدن را حل کنیم، این توهین به فرهنگ ما نیست؟ وی ادامه داد: ما در بحث خشکسالی و مشکلات دیگر واقعا عقبیم. چطور نمایندگان استان فارس می‌آیند وزیر کشاورزی را به خاطر خشکسالی می‌برند و در یک روز 20 میلیارد تومان اعتبار می‌گیرند ولی به شهرستان تنکابن 68 میلیون تومان دادند که با آن حتی یک چاه هم نمی‌توان زد. چطور وزیر کشاورزی این جرات را به خود نمی‌دهد که بعد از یکسال بیاید و ببیند که چه بلایی بر سر کشاورزان آمده است. آیا این است دولت عدالت محور؟ عدالت کجاست؟ به ما نشان دهید. ما از نمایندگان غرب مازندران انتظار داریم با توجه به جمعیت حدودا یک میلیونی این منطقه مسولان را به این منطقه بیاورند و در اولین گام با شدت بیشتر و تلاش بیشتر استانی شدن غرب مازندران را پیگیر کنند و بدانند تمام کسانی که چه به شما رای دادند و چه رای ندادند خواهان استانی شدن غرب مازندران هستند.

سخنران بعدی مرتضی شکوهی کارشناس ارشد مرکز پژوهش‌های مجلس بود که طی سخنانی به بررسی راهکار‌های قانونی دستیابی به استان جدید پرداخت. وی حضور و فعالیت شورا‌های شهر و روستا و پیشگامی آنان در این امر را بسیار مفید و ارزنده خواند. وی درخواست کرد تا کمیته‌ها و کارگروه‌های تخصصی ذیل دبیرخانه استانی شدن غرب مازندران به تدوین و تهیه برنامه، طرح یا لایحه قانونی در راستای این هدف بپردازند. وی ادامه داد: بعضی می‌گویند آن‌ها که استان شدند به چه چیز رسیدند؟ من یک برش ده ساله زده‌ام و با نمودار مشخص کرده ام که چه چیز‌هایی نسیبشان شده. ما در این زمینه نیاز به مطالعه تطبیقی و جمع‌آوری مستندات، تدوین برنامه و چشم‌انداز داریم تا نمایندگان محترم در مجلس بتوانند از این طرح دفاع کنند. وی در پایان در زمینه تامین مالی این پروژه راهکار‌هایی ارائه نمود.

خانم قاسمی سخنران بعدی این مراسم بود. این استاد دانشگاه علامه طباطبایی تهران با اشاره به تاریخچه تقسیمات کشوری و جغرافیای سیاسی لزوم تاسیس استان جدید را برای حاضران تشریح کرد. این عضو شورای مرکزی تنکابنی‌های مقیم مرکز گفت: شکل هندسی استان مازندران طولی است و به همین دلیل پراکندگی جمعیت داریم. در زمینه جغرافیای سیاسی ایران قدمت زیادی از زمان هخامنشیان دارد و این تسیمات با توجه به نیاز‌ها صورت گرفته‌است. ما در منتهی الیه غرب استان قرار گرفته ایم و به همین دلیل تقسم بودجه به صورت ناعادلانه به شهر‌های نزدیک مرکز استان می‌رسد. ما می‌خواهیم خواسته‌هایمان را از مجاری اصولی به نتیجه برسانیم. وی که به زبان گیلکی سخن می‌گفت وجود صنایع و ثروت‌های موجود در غرب مازندران را یکی از دلایل استانی شدن دانست و خواستار حضور همه اقشار جامعه به ویژه زنان و جوانان در پیگیری این حرکت عظیم شد.

سپس آقای فقیه از پیشکسوتان پیگیری استانی شدن، با اشاره به تلاش سی‌ساله مردم منطقه به بیان خاطرات و تجربیات خود پرداخت و با تاکید از حاضران و علاقه مندان خواست این مهم را تا حصول نتیجه ادامه دهند و از پای ننشینند.

حجت الاسلام مرتجایی: آیت الله طبرسی نماینده ولی فقیه در استان با استانی شدن غرب مازندران مخالفتی ندارند.

پس از پذیرایی از حاضران، حجت الاسلام مرتجایی در جایگاه حاضر شده و به بیان سخنان خود پرداختند. وی پس از بیان احادیث و روایات مبنی بر وجوب ستاندن حق، از حضور مردم به ویژه روحانیون منطقه تشکر نمود و گفت در دیدار اخیر روحانیون منطقه با آیت‌الله طبرسی نماینده ولی فقیه در استان، نزد ایشان نسبت به دوری مسافت از مرکز استان و محرومیت غرب استان و تلاش جهت استانی نمودن اشاره شد که آیت‌الله طبرسی فرمودند "من هیچ وقت مخالف این قضیه نبودم و اگر مخالفتی از من شنیدید مربوط به مستقل شدن استان گلستان بود آن هم به دلیل جریانات خاص آن منطقه. ولی من هیچ وقت با این‌که غرب استانی مستقل شود مخالفتی نداشته‌ام." وی روحانیون حاضر در جلسه را بر این گفته به شهادت گرفت. مرتجایی در پاسخ به شبهه نقصان ملاک جمعیت در غرب مازندران گفت چنان‌که ما پرسیدیم در بحث جمعیت، جمعیت شناور لحاظ می‌شود و نباید نگاه کرد که جمعیت ثابت از نور تا رامسر چه‌قدر است بلکه باید جمعیت حاضر در ایام تابستان و تعطیلات را هم لحاظ کرد. دیگر آن که در فیش حقوق همه کارمندان درصدی به عنوان مرز‌نشینی تعلق می‌گیرد. از نظر قانون کسانی که در نقاط مرزی زندگی‌می‌کنند شرط جمعیت در نظر گرفته نمی‌شود.

ابوالفتح نیکنام نماینده مردم تنکابن و رامسر در مجلس شورای اسلامی در سخنانی خواستار توانمند‌سازی منطقه و ارائه این توانمندی‌ها در قالب‌های قانونی به مراجع ذیربط شد و آمادگی خود را جهت ارائه طرح استانی شدن غرب مازندران و جمع‌آوری امضا با همکاری دیگر نمایندگان غرب مازندران جهت ارائه در صحن علنی مجلس اعلام نمود.

در پایان یکی از اعضای شورای خرم‌آباد بیانیه این همایش را قرائت نمود و پس از آن نماز جماعت ظهر و عصر به امامت حجت‌الاسلام مرتجایی اقامه شد.


استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .
ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000592323
 
working();
نظرات خوانندگان :

نا شناس 9 دي 1387
نور نبايد وارد اين بازي مسخره گردد
نا شناس 9 دي 1387
گل بود به سبزه نیز اراسته شد فقط مازندران همینو کم داشت
نا شناس 9 دي 1387
پس بی زحمت افغانیها رو هم حساب کنید تا شاید به حد نصاب برسید
دوستدار ساری
نا شناس 9 دي 1387
همش عوامفریبی است من که همشهری اینها هستم میدونم برای رسیدن به پست و مقام بیتابی میکنند وبا احساسات مردم بازی میکنند امیدوارم هرگز اون روز نرسد که مازندران تجزیه شود
lfhvc 9 دي 1387
مرگ بر استعمارگران ساروی
کیانی 10 دي 1387
برادران و خواهران مازندرانی سلام
پیشرفت و توسعه و ایجاد بسترهای لازم جهت عمران و آبادانی منطقه نیازی به قطعه قطعه شدن ندارد . امروز ه با پیشرفت تکنولوژی و داشتن همین امکانات فعلی فاصله فیزیکی معنی پیدا نمی کند . بهتر نیست که نیرو ها و توانائی ها ی خود را در راستای ایجاد زیرساخت های لازم بکار گیریم و احساسات پاک جوانان را در بهره برداری منافع شخصی خدشه دار نسازیم. مگر شرق مازندران به کجا رسیده که غرب آن بهره مند نشده . تا کی باید دعوا بر سر استانی شدن و یا این شهر و آن شهر داشته باشیم. چند وقت پیش یکی از مسئولین سابق استانی که مازندرانی نبود در جلسه ای عنوان می کرد که مازندرانی ها همه هرکی یک من است و هیچکدام همدیگر را قبول ندارند ( بابلی از ساری - ساروی از بابل و ... ) فکر نمیکنید که این کشمکش ها باعث تقلیل نیروها و از دست دادن امکانات لازم در بودجه و ..... خواهد شد. مطلبی که بحث آن در اینجا نمی گنجد . من 30 سال هست که از مازندران به سبب شغلی هجرت کردم اما هنوز هم عاشق مازندران هستم و ازینکه مازندران در جایگاه واقعی خود در کشور قرار نگرفته به شدت می رنجم و این به نظر م همین تشدد و این شهر و آن شهر عامل اصلی نابسامانی و پس خوردن ها است و ......
زمانیکه دنیا مرز کشورها را بر می دارند ما به چه فکری هستیم و!!!!!!!!!!
نا شناس 10 دي 1387
امثال م ها تا زمانی که مازندران را از بین نبرند دست بردار نیستند. هدف آنها این است که مازندرانبه استناهایی همچون کهگیلویه و بویر احمد یا چهارمحال و بختیاری تجزیه شود. البته در این میان ساروی ها و بابلی ها هم کم مقصر نیستند. امیدوارم یک روز به خودشان بیایند و ببینند ، این کشمکشهایی بیهوده چه بلایی بر سر مازندران آورده است. به جای اینکه خواهان بازگشت دماوند و فیروزکوه و خطیر کوه و چاشم و پرور به مازندران باشیم داریم آن را نابود می کنیم.
شهریار 10 دي 1387
دوستان نظردهنده به جای این‌که با عجله نظر بدهند اول این نوشته و دلایل را بخوانند بعد اظهار فضل کنند. کیست که منکر شود پیشرفت و توسعه گلستان امروزی از زمان جدا شدنش از مازندران بوده آن م در سایه تلاش افرادی چون آیت الله نورمفیدی و مرحوم قندهاری؟ پیشرفت استان‌هایی مانند اردبیل و خراسان شمالی قم و همه آن یازده استانی که بعد از انقلاب ایجاد شدند را نمی‌توان منکر شد. مگر مردم غرب مازندران چه گناهی کرده اند که باید مستعمره شرقی‌ها و مرکز نشینان باشند؟ آخرین نمونه اش هم همین انتخاب فرماندار رامسر. با وجود نیرو‌های توانمند بومی در منطقه برای شهر مهمی چون رامسر از قائم‌شهری را به پست فرمانداری می‌گمارند.. تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.
اسداله اميني 11 دي 1387
با تشكر از سايت وزين شمال نيوز به خاطر پوشش خوب و مناسب خبري اين گزارش، از تمام هم ولايتي هاي خوب خودم در غرب مازندران به جد تقاضا دارم در ارسال نظرات خود، از به كار بردن هرگونه الفاظ سبك و توهين آميز پرهيز نمايند. به خاطر داشته باشيد اگر خواهان تحقق استاني جديد در منطقه غرب مازندران هستيد، بايد شايستگي خود را حتي در محاورات و به كارگيري ادبيات وزين و متين نشان دهيد. با آرزوي تحقق استاني جديد در غرب مازندران
نا شناس 11 دي 1387
دوست عزیز شما اصلا معنی استعمار را می دانی؟
انتخاب فرماندار قائمشهری چه سود و منفعتی برای قائمشهر دارد که شما می فرمائید استعمار!
شما از روی احساسات حرف می زنی . مشکل در جای دیگر است. تمام شمال از آستارا تا کلاله محروم است. ربطی به استان شدن ندارد. شما اگر هم استان بشوید وقتی دولت می گوید شما منطقه کشاورزی هستی و اجازه تاسیس صنایع بزرگ را نداری . به علت گرانی زمین امکان جرای طرح عمرانی وجود ندارد و ساخت یک کمبر بندی بیست سال طول می کشد. نتیجه اش می شود درجا زدن و عقب افتادگی. شما سی سال پیش قائمشهر و سمنان را با الان آنها مقایسه کن. آن زمان قائمشهر از شهرهای صنعتی ایران بود از سمنان و رشت و اردبیل برای کار به اینجا می آمدند . الان یک خرابه است ...
مهدی راد 12 دي 1387
سلام مازنی ها،ای شمالی های گل
آیا واقعا شرق مازندران چه قدر از غرب آن جلو تر است که این گونه به فکر استان شدن می افتید!
شاید خودتان را با تهران مقایسه می کنید؟!
این ها همه توطعه یک سری زمین دارانی هستند که به فکر منافع خود بوده و مردم را به جان همدیگر می اندازند! این قدر ساده نباشیم!
در جواب دوستمان :
سی سال پیش رشت رتبه چهارم صنعت کشور را در اختیار داشت،و همه واسه کار می اومدند اینجا! (search plz )
M.Rad
نا شناس 13 دي 1387
از گرگان هستم من هم موافقم چون واقعا بابل و ساری موجب عقب ماندگی غرب و شرق مازندران قدیم بودند و مردم غرب استان واقا مظلومند
نا شناس 14 دي 1387
نام اين استان زيبا را استان گيلكان بگذاريم تا اولا تاكيدي باشد بر ويژگي قومي و زباني ما و ثانيا راهي باشد براي حفظ زباني گيلكي نياكان ما
از تنكابن
نا شناس 14 دي 1387
نام اين استان زيبا را استان گيلكان بگذاريم تا اولا تاكيدي باشد بر ويژگي قومي و زباني ما و ثانيا راهي باشد براي حفظ زباني گيلكي نياكان ما
از تنكابن
مقدسي 14 دي 1387
واقعا" براي سايت شما بايد تاسف خورد كه نظرات توهين آميز بعضي از افراد نادان راچاپ ميكنيد وبه مردم با فرهنگ ساري به همين سادگي توهين ميشود سايت شما درحد يك سايت مبتدي عمل ميكند
مازندرانی 14 دي 1387
چه نفیر نفرت انگیزی...داد از جدایی و تفرقه ...داد از بی وطنی و تجزیه ...داد از خیانت به سرزمین آباواجدادی...آه ای "مازندران"...مهد دلیران...سرزمین علویان و شیران صف شکن دشمنان ایران در طول زمان...ای" ایران"سرفراز ،اینک دشمن دون تو طرحی نو درانداخته ،در استان های مرزی جدایی از میهن و در سایر نقاط جدایی از استان ها راتوسط برخی ساده لوحان و فریب خوردگان زمزمه می کند تا زمینه تجزیه وشکست تو راآماده کند....اما ای وطن ،فرزندانت همچنان بیدارند و همان طوری که در قرون و اعصار گذشته جانفشانی و جانبازی نموده اند با پیروی از مولایشان حسین(ع) نقشه هایشان را نقش بر آب خواهند نمود...
نا شناس 17 دي 1387
با عرض سلام خدمت همه مخاطبین این سایت
جهت یادآوری بدنیست به نکاتی اشاره کنم
من نمی دانم بدون تغییر ماندن این استان برای چه کسانی منفعت دارد که اینقدر نگرانند؟مگرگلستان که ازمازندران جدا شد ضررکرد؟مگرمردم گلستان از این جدایی واستقلال ناراضی اند؟جز اینکه خدمات رسانی بهتر ودسترسی مردم به منابع راهتتر شد؟پس دوستان کاسه داغتر از آش نشوند.
به برکت انقلاب اسلامی از سال 58 تاکنون پنج شهرستان جدید به شرق مازندران اضافه شده(سوادکوه59بابلسر67جویبار76گلوگاه85فریدونکنار86) که هریک مستقل شده وبرای آنها ردیف بودجه مجزا تخصیص داده شده وخدمات رسانی وتمرکز مدیران به آن سمت کشیده شده است.
ازبعداز انقلاب اسلامی شهرستان های غرب مازندران درهیچ زمینه ای توسعه یافتگی بدست نیاورده اند به عنوان نمونه جوانان این منطقه برای طی کردن تحصیلات عالیه وتکمیلی یاباید از استان خارج شوندیا به شرق استان بیایند چرا؟مگر غرب مازندران درنقش گیری جمهوری اسلامی سهیم نبود؟مگر غرب مازندران در هشت سال جنگ تحمیلی شهید به این آب وخاک تقدیم نکرد؟این همه بی عدالتی برای چه؟
دانشگاههایی مانند علوم کشاورزی ساری-صنعتی نوشیروانی بابل-دانشگاه مازندران-علم وصنعت بهشهر-علوم پزشکی بابل در شرق استان مستقرند پس خیلی هم بی ربط نگفتیم یا در بخش صنعت:کدام یک از 5طرح بزرگ صنعتی که قرار است اجرا شود یا در دست اجراست در غرب مازندران است؟پالایشگاه نفت دودانگه ساری-کارخانه سیمان نکا-خودروسازی بابل-کارخانه کک سازی سوادکوه یا پتروشیمی جویبار؟سهم غرب مازندران فقط تماشای این کارخانه هاست.به وضیعت راهها در غرب مازندران نگاه کنید.اتوبان آمل تا ساری را به خاطر بیاوریدحالا جاده چالوس تا رامسر رابا آن مقایسه کنید هردودر یک استان قرار دارند یکی در شرق ودیگری در غرب استان.
همواره درغرب مازندران از مدیران شرق استان استفاده میشود.چرا؟مگر مدیرانی که ازشرق استان می آیندچه مدرک تحصیلی وسوابقی دارند؟مگرجز این است که هرخام وبیسوادی رامی آورند تابا آزمون وخطایی که در شهرهای غرب استان انجام می دهد بعداز کسب تجربه بروندودرشرق استان مشغول کارشوندومسایلی از این دست که امروز فریاد مردم غرب مازندران را بلندکرده تا بخواهند خود را از این زندان جغرافیایی آزاد کنند.
باتشکرازمسولین سایت شمال نیوز
شهروندی از تنکابن
صابر 19 دي 1387
شما مازندرانیهای را چه شده. به تکاپو افتاده اید. آیا بهتر نیست به جای بی تربیتی و حتک حرمت به مردم مظلوم غرب استان کمی هم در خودتان دنبال علت این اتفاقات بیوفتید. رییس جمهورتان یک سر به غرب استان نزد هیچ از محمود آباد تا رامسر فقط 1 ورزشگاه بانوان افتتاح شد. ولی در روستاهای شما هم طرح هایی افتتاح شد. چرا ترسیده اید.
محمدي 22 دي 1387
با اين كارها به جايي نمي رسيم تمام شمال بايد زير پرچم يك ايالت فدرال باشد از گرگان تا آستارا. فقط گيلك وتالش و مازني ها اقوام اصلي شمال ايران هستند فارس و ترك و بلوچ و كرد و لر و تركمن همه وهمه مهاجر هستند و بايد از اين منطقه دير يا زود بروند .
پادوسپان 26 دي 1387
درود تو دنیا همه دارن مرزها شونو بر میدا رن اون وقت ما همش در فکر ایجاد مرز های جدید هستیم حق تمام شمال ضایع شده مگه رشت و ساری چی دارن که غرب مازندران نداره استان فقط یه عنوانه,شکل اینه که تمام شمال افتاده به جون هم
میثم 7 بهمن 1387
سلام به مردم شریف غرب مازندران به حرف این سارویهای گیکش کوش ندید نفسشون از جای گرم بلند میشه
میثم هستم از نوشهر
میثم 7 بهمن 1387
سلام به مردم شریف غرب مازندران این بچههای ساری نفسشون از جای گرم بلند میشه به حرفاشون اهمیت ندین بیییییییییییییییی خیاللللللللللللل
میثم هستم از نوشهر
نادر بابایی 17 شهريور 1389
بنده از خواندن مطالب ونقطه نظرات هم استانیهای عزیزمان واقعا متعجب می شوم . لذا به همه دوستان تاکید می نمایم به نکات زیر توجه داشته باشند

1 -حفظ آرامش وخویشتنداری در ارائه نظرات ودوری از هرگونه توهین بیکدیگر سبب اتحاد ودوستی بیشتر می شود .

2 - دوستان شرقی وغربی باید بدانند که کل استان بدلیل بی همتی مسئولین استان از نظر توسعه اقتصادی ،اجتمایی ،عمرانی ،عقب مانده است ودر مدیریت وتوضیع اندک امکانات ارسالی بشکل صحیح عمل نکردن که این موضوع با عث دلخوری دوستان ساکن غرب استان گردیده است .

3 - فرهنگ واصالت یک قوم را که نمی شود تقسیم کرد. همه بفکر توسعه فرهنگ می باشند نه نابودی آن اگر نمی توانید آن را توسعه دهید حداقل آنراحفظ نمایید

4 -ببینید آقای بنی هاشمیان چقدر تلاش دارند که غرب مازندران استان شود ؟؟؟؟ حال اگر ایشان اینهمه انرژی را صرف پیگیری امور مربوط به توسعه غرب استان می نمودند چه می شد

5 - گپی با مسئولین استان : لطفا اهل هرکجا که هستید جای جای مازندران را خانه خود بدانید ودر جهت عمران وآبادانی آن تلاش کنید تا دیگر مایه دلسردی نباشید
محمود 7 آبان 1389
من رامسریم.نباید مازندران تجزیه بشه.همین که هست خوبه....
مهندس شمس 29 تير 1390
درود بر سرزمین زیبای ما
از اینکه مرکز استان کجا بشه مهم نیست ، چه نوشهر چه تنکابن. مهم استان شدن
اول باید تلاش کنیم شرایط استانی شدن داشته باشیم(هنوز یک بیمارستان خوب نداریم)
دوم جالب که دوستان ساروی ناراحت میشن از اینکه ما استان بشیم ، باید بگم الان هم ما زیر دست اونا نیستیم (میتونید از لحاظ فرهنگی ببینید کجا با کلاس تره از هر نوعی که میخواهید کلاسو معنی کنید)
سوم نام استان باید یا به اسم تنکا یا کجور باشه تا همه به بزرگی این اسم و فرهنگ و کلاسش پی ببرن
چهارم ......
دلایل اصلی رو همه میدونن استان شدن بهتره چون کلاسها به هم نمیخوره عزیزان
بدرود و به امید استانی شدن دیارمان
شهسواری 9 آذر 1390
من شهسواری هستم ودرحال حاضرساکن تهران می باشم.باهمه ارادتی که به شهرشهسواردارم ولی زمانی که به این شهرسفر می کنم دلم می گیرد...! مسئولان محترم شهرستان تنکابن شجاع باشیدتازمانی که حمایت مردم حامی شمااست ازچیزی هراس نداشته باشید.تاکی بایدنفوذسیاسیون آملی,ساروی وبابلی باعث عقب ماندگی مردمان غرب استان شود؟!سهم بودجه عمرانی شهرهای غرب استان چقدراست؟اگرپروژه اتوبان تهران-شمال به ساری ختم می شدآیااینهمه طول می کشیدهمین یک مورد رابه عنوان مثال عرض کردتاآنهایی که سرخودرامانندکپک زیربرف کردندکمی به خودبیایند.درودبرمردم بافرهنگ وباکلاس شهسوار.
نا شناس 28 بهمن 1390
جقدر شما به ساروي ها بابلي ها و آملي ها فكر ميكنيد.لابد از بيكاريه.ميكم جرا استان جديد بشين بجاش بجسبين به تهران.با كلاس تره شايد لباس بوشيدنتونم مث اونا بشه.شايد باهاتون ازدواجم بكنن.اقدام كنيد خدارو جه ديدين شايد جواب داد.
نا شناس 28 بهمن 1390
جقدر شما به ساروي ها بابلي ها و آملي ها فكر ميكنيد.لابد از بيكاريه.ميكم جرا استان جديد بشين بجاش بجسبين به تهران.با كلاس تره شايد لباس بوشيدنتونم مث اونا بشه.شايد باهاتون ازدواجم بكنن.اقدام كنيد خدارو جه ديدين شايد جواب داد.

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.123 seconds.